DSC 0784

Aangenaam

Ik ben Kid van Etten

In 2012 ben ik begonnen als fitnessinstructeur bij verschillende sportscholen in West-Friesland. Tijdens mijn loopbaan ben ik nieuwsgierig geworden naar de trends binnen de fitnesswereld. Door bijscholing onder andere op het gebied van kracht, techniek en voeding en de hierbij opgedane kennis groeide de behoefte aan meer vrijheid in het begeleiden van mensen en hun zoektocht naar een fit en gezond lichaam. Dit heeft uiteindelijk geleid tot het begin van Van Etten Personal Training!

Sinds een jaar sport ik met Kid en in het begin was er wekelijkse spierpijn met name door de introductie van ‘actieve rust’. Na een aantal maanden zit je in een prettige flow en daardoor heb ik veel vooruitgang geboekt. Daarnaast is Kid ook prettig om mee te werken en zorgt hij er met enthousiasme voor dat je alles uit de training haalt. Hieruit volgen ook mooie resultaten, zoals een persoonlijk record met deadliften.

-- Rick

De trainingen van Kid zijn veelzijdig en gevarieerd. Iedere keer focus op andere onderdelen, waarbij hij veel aandacht besteed aan de techniek. Hij weet je te motiveren en uit te dagen. Kid zorgt ervoor dat ik niet bang ben en steeds mijn grenzen kan verleggen.

-- Pieter

Al ruim 3 jaar lang sport ik met veel plezier bij Kid en zijn de bootcampavonden ondertussen vaste prik geworden. Met zijn enthousiasme zorgt hij ervoor dat je altijd alles eruit haalt. De oefeningen zijn altijd weer anders en per persoon aanpasbaar in moeilijkheidsgraad. Zo kan iedereen altijd meedoen op zijn eigen niveau.

-- Lianne Anema

Mijn Doel

Mijn doel is om samen persoonlijke doelstellingen te behalen door het maken van een gepersonaliseerd plan van aanpak. Het toepassen van de juiste techniek staat bij mij hoog in het vaandel. Ik probeer hier specifiek aandacht aan te besteden om op die manier een verantwoorde manier van sporten te waarborgen en gezondheid en kennis van je eigen lichaam te creëren. Zo neemt de kans op blessures af en groeit je zelfvertrouwen, waardoor je ook de buiten de trainingen om bewuster met je lichaam omgaat.

Ieder individu is voor mij een nieuwe uitdaging die ik graag met beide handen aanpak. Ik haal voldoening uit het vergroten van de intrinsieke motivatie van iemand om zo samen stappen te kunnen zetten op weg naar een gezond en fit lijf!