DSC 0797 scaled

Samen sterker!

Small Group Training

Tijdens Small Group Training kunnen twee tot vijf mensen samen komen sporten. Dit maakt de drempel minder hoog om te komen, omdat je samen aan een doel kan werken. Daarnaast is het vaak gezelliger, kan je elkaar ernaartoe slepen als de ene minder zin heeft en het is natuurlijk beter voor je portemonnee!

De persoonlijke aandacht die je bij 1-op-1 krijgt wordt bij de small group verdeeld over verschillende deelnemers, zodat iedereen evenveel aandacht krijgt. Het voordeel is natuurlijk dat je een extra stok achter de deur hebt, elkaar kan motiveren, maar ook direct wordt gecorrigeerd zodat je de oefeningen altijd correct uitvoert waardoor deze optimaal resultaat geven!

Sinds een jaar sport ik met Kid en in het begin was er wekelijkse spierpijn met name door de introductie van ‘actieve rust’. Na een aantal maanden zit je in een prettige flow en daardoor heb ik veel vooruitgang geboekt. Daarnaast is Kid ook prettig om mee te werken en zorgt hij er met enthousiasme voor dat je alles uit de training haalt. Hieruit volgen ook mooie resultaten, zoals een persoonlijk record met deadliften.

-- Rick

Tijdens Small Group Training ga je samen met jouw vrienden en Personal Trainer, aan de slag met je persoonlijke doelen. Het is dus niet alleen heel gezellig, maar daarnaast ook goedkoper doordat je de kosten kunt delen.

Met Small Group Training krijg je daarnaast ook veel persoonlijke aandacht van de trainer. Op deze manier bereik je snel jouw doelen. De lessen worden bovendien op maat gemaakt en zijn aangepast op jullie wensen. Ideaal dus voor jouw en je vrienden/vriendinnen!

Small Group Training is…

  1. Samen met jouw vrienden
  2. Gereduceerd tarief
  3. Veel tijd voor persoonlijke aandacht

Direct een afspraak maken?

Direct Small Group Training plannen? Dan kan! Klik op de knop hieronder om van start te gaan.