DSC 0784

Samen fitter met je collega's

Bedrijfstraining

Voor bedrijven verzorg ik verschillende soorten workouts. Zowel eenmalige sessies als wekelijks terugkerende trainingen. Denk hierbij aan een Bootcamp als bedrijfsuitje of een activiteit voor teambuilding. Mocht dit bevallen kan dit natuurlijk ook vaker gedaan worden. Daarnaast kan er ook Small Group Training gedaan worden. Hierbij worden (wekelijks) trainingen gegeven in groepen van 2 tot 5 deelnemers. De groepen worden doelgericht ingedeeld.

Ik heb Kid ervaren als een enthousiaste en creatieve Personal Trainer met kennis van zaken, die ervoor zorgt dat je boven jezelf uitstijgt en daarna bekaf maar met een goed gevoel de training afsluit.

-- Dick

Sinds een jaar sport ik met Kid en in het begin was er wekelijkse spierpijn met name door de introductie van ‘actieve rust’. Na een aantal maanden zit je in een prettige flow en daardoor heb ik veel vooruitgang geboekt. Daarnaast is Kid ook prettig om mee te werken en zorgt hij er met enthousiasme voor dat je alles uit de training haalt. Hieruit volgen ook mooie resultaten, zoals een persoonlijk record met deadliften.

-- Rick

Samen met jouw collega’s sporten na het werk? Of werken aan jullie teambuilding? Speciaal voor bedrijven en werknemers is er de bedrijfstraining! Je kunt hierbij kiezen uit een wekelijkse Bootcamp na of tijdens werk, maar ook uit de Small Group Training waarbij je samen met jouw collega’s werkt aan je persoonlijke doelen. Daarnaast is er ook de activiteit voor teambuilding, waarbij je middels sport werkt aan de samenwerking en communicatie binnen jouw team. Gezonde en ontspannen werknemers presteren namelijk beter!

Bedrijfstraining is…

  1. Bevorder de teambuilding
  2. Gezonde werknemers presteren beter
  3. Na inspanning, weer geconcentreerd aan het werk

Direct een afspraak maken?

Direct Bedrijfstraining plannen? Dan kan! Klik op de knop hieronder om van start te gaan.